نمک رنگی چیست؟
اغلب ما تصورمان از نمک به رنگ سفید است اما باید گفت که نمک ها در رنگ های مختلفی وجود دارند که هر یک از آن ها دارای خواص و کاربردهای خاصی می باشند. درست است که نمک سفید به سبب مصارف خوراکی از مقبولیت بالایی برخوردار است اما نمک رنگی به سبب بهره مندی از خاصیت های ویژه خود توانسته که مشتریان و طرفداران خود را داشته باشد.
نمک های رنگی در انواع رنگ های قرمز، صورتی، آبی و سبز در بازار به فروش می رسند. این نمک ها از خواص بسیاری برای بدن و سلامتی برخوردار هستند. در واقع این نمک ها دارای کاربردهای بسیاری می باشند. لازم به ذکر است که هر یک از نمک های رنگی به شیوه متفاوتی تهیه می شوند. همین امر نیز در خواص و کاربردهای نمک های رنگی بی تاثیر نیست. لازم به ذکر است که باید در ابتدا نسبت به خواص و کاربردهای نمک های رنگی تحقیق کرد و سپس با آگاهی از آن ها نسبت به خریداری انواع نمک های رنگی اقدام کرد. از این رو تصمیم گرفته ایم که در این مطلب به بررسی انواع نمک های رنگی و خواص و کاربردهای آن ها بپردازیم.
نمک معدنی رنگی
می توان نمک رنگی معدنی را همان نمک خوراکی عنوان کرد. کارخانه های تولید کننده نمک های خوراکی با استفاده از روش ها و تجهیزات مخصوص قادر به تبدیل نمک های معدنی به نمک خوراکی هستند. در واقع این نوع نمک ها، خوراکی هستند. در واقع می توان از نمک های رنگی معدنی در هنگام طبخ غذا به عنوان طعم دهنده استفاده کرد.
نمک های رنگی معدنی در انواع رنگ های مختلف موجود می باشند. آبی، سیاه، صورتی، قرمز و گاهی سبز از رنگ های نمک های معدنی رنگی می باشد. از نمک های معدنی به سبب برخورداری از آهن و پتاسیم مختلف می توان برای رفع کمبود این نوع مواد و ویتامین موجود در بدن استفاده کرد. همچنین نمک های رنگی معدنی علاوه بر مصارف خوراکی دارای کاربردهای بهداشتی و صنعتی نیز می باشند. گفتنی است که این نوع نمک ها به سبب رنگی بودن برای کودکان بسیار جالب و سرگرم کننده خواهد بود. همین امر نیز دلیلی خوبی برای سرگرمی کودکان با انواع نمک های رنگی خواهد بود. در واقع شما می توانید نمک های رنگی را در اختیار کودکان خود قرار دهید تا با آن ها بازی کنند و در کنار آن ها سرگرم شوند.
در هنگام خرید نمک های معدنی توجه کنید که نمک رنگی موردنظر را از جای معتبر تهیه کنید. در واقع دقت کنید که نمک با استفاده از رنگ غذاها یا دیگر رنگ های خوراکی رنگ نشده باشد. چراکه عدم اصل بودن نمک های رنگی به معنای نداشتن خاصیت های لازم است. در واقع مهمترین اصل در هنگام خریداری نمک های رنگی توجه به اصل و باکیفیت بودن آن ها است. همچنین باید در خصوص نحوه و محل نگهداری نمک های معدنی گفت که محل نگهداری این نوع نمک ها بهتر است یک مکان خشک و عاری از هر گونه رطوبتی باشد.
انواع نمک های رنگی خوراکی
نمک خوراکی صورتی: نمک صورتی تهیه شده از هیمالیا و پاکستان است که از این رو به آن، نمک هیمالیا نیز گفته می شود. وجود پتاسیم و آهن در این نمک موجب صورتی شدن این نوع نمک گردیده است. پتاسیم موجود در نمک صورتی مناسب و مفید برای عملکرد عصب های بدن خواهد بود. همچنین این نوع نمک دارای کلسیم و منیزیم نیز می باشد. نمک صورتی به منظور استفاده در وان حمام، ماساژ، شامپو، سفره آرایی و تزیین غذا تهیه و خریداری می گردد. البته باید عنوان کرد که کشورمان ایران نمک صورتی را از کشورهای دیگر وارد می کند.
نمک خوراکی آبی: تهیه نمک خوراکی آبی معمولاً از طریق خود دریا است. نمک های دریا پس از تبخیر و ته نشینی معمولاً پس از سالیان طولانی به رنگ آبی در خواهند آمد. دلیل آبی بودن این نمک را می توان به فشرده سازی بلند مدت آن تعمیم داد. این نوع نمک خوراکی دارای جذابیت های خاص و همچنین مزه ی نسبتاً شیرینی است.
نمک خوراکی سبز: رنگ سبز این نوع نمک به دلیل کات کبود موجود در آن است. نمک سبز رنگ با زیبایی رنگ خود در غذا برای دیزاین غذا و جلوه بخشیدن به آن مورد استفاده قرار می گیرد. شما با استفاده از نمک سبز می توانید پوست خود را زیبا و درخشنده سازید. چراکه نمک سبز موجب جداسازی سلول های مرده از روی پوست شما خواهد شد. پس از این کار شما دارای پوستی تمیز و سالم خواهید شد.
نمک خوراکی قرمز: نمک خوراکی قرمز به دلیل وفور آهن در این نمک به رنگ قرمز می باشد. آهن موجود در این نمک موجب رفع کمبود آهن در بدن خواهد شد. همچنین این نوع نمک به دلیل برخورداری از خاصیت ضدعفونی کنندگی بالا در از بین بردن باکتری های موجود در بدن بسیار تاثیرگذار می باشد.
کاربرد نمک رنگی
نمک های رنگی دارای کاربردهای متعددی هستند. در واقع این نوع نمک ها در تزئینات غذا، میوه، سفره آرایی و کاردستی به کار می روند. همچنین باید گفت که نمک های رنگی موجب زیباتر شدن دکوراسیون خواهند شد. انرژی درمانی، تفریح و سرگرمی از دیگر کاربردهای نمک های رنگی می باشد.
اگر شما می خواهید به دکوراسیون خانه خود یک زیبایی و جذابیت خاصی ببخشید، نمک های رنگی را با طرح های مدنظر خود در بطری ها یا قوطی هایی بریزید و سپس آن ها را در محل های مناسب قرار دهید. این امر موجب زیبایی دکوراسیون فضای خانه شما خواهد شد.
انرژی درمانی از دیگر کاربردهای نمک رنگی است. کریستال های نمک در دور کردن انرژی های منفی از محل کار و منزل شما بسیار موثر عمل می کند. شما با قرار دادن نمک های رنگی در چهار گوشه منزل خود قادر به بیرون راندن انرژی های منفی از خانه خواهید بود.
استفاده از انواع نمک رنگی می تواند موجبات تفریح و سرگرمی کودکان را فراهم سازد. ساخت اشکال خلاقانه و کشیدن نقاشی از طریق این نوع رنگ ها می تواند موجب شکوفا سازی خلاقیت کودکان و فعالیت آن ها شود.
کارخانه نمک طهران گرمسار؛ تولید کننده انواع نمک رنگی
نمک رنگی در کنار نمک سفید به سبب بهره مندی از خاصیت های خود توانسته به جایگاه ویژه ای در بازار دست یابد. نمک های رنگی دارای خاصیت های بسیاری هستند که با اطلاع از آن ها می توان برای کاربردهای مدنظر خود استفاده نمود. البته باید گفت که نمک های رنگی اصل دارای خواص بسیاری هستند؛ به همین دلیل باید نمک خوراکی رنگی اصل را به منظور برخورداری از خواص آن خریداری نمود. اگر می خواهید نمک های رنگی اصل و باکیفیت را خریداری کنید، پیشنهاد ما به شما خرید از کارخانه شورآور گرمسار است.
باید افزود که گرمسار معدن نمک قرمز در ایران است. نمک قرمز از جمله نمک های کمیاب در جهان به شمار می آید. این نوع نمک پس از فرآوری به کشورهای مختلف صادر می شود. نمک قرمز به سبب برخورداری از خواص بسیار با استقبال مردم روبه رو شده است. کارخانه شورآور گرمسار برای تولید محصولات خود از بهترین و مجرب ترین افراد و به روزترین تجهیزات لازم بهره گرفته تا محصولات خود از کیفیت بالایی برخوردار باشند. همچنین باید اشاره کرد که برند شوران نمک توسط کارخانه شورآور گرمسار تولید شده است. این برند با کیفیت بالای محصولات خود توانسته در زمره ی بهترین تولیدکنندگان نمک های رنگی قرار گیرد.